Venture Leasing – en smartere måde at opbygge Enterprise Value

I 2003 dispensere venture kapitalister og investorer over 18 milliarder dollar til lovende unge amerikanske virksomheder, VentureOne og Ernst & unge venturekapital kvartalsrapport. Mindre dokumenteres og rapporteres er venture leasing aktivitet og volumen. Denne form for finansiering af udstyr i høj grad bidraget til væksten i USA start-ups. Årligt, hæld speciale leasingselskaber hundredvis af millioner af dollars i start-ups, tillader kyndige iværksættere til at opnå den største ‘bang for skillingen’ i finansiering af vækst. Hvad er venture leasing og hvordan sofistikeret iværksættere maksimere virksomhedens værdi med denne type finansiering? Hvorfor er venture leasing en billigere og smartere måde at finansiere nødvendige udstyr i forhold til risikovillig kapital? For svar, må man se nærmere på denne relativt nye og ekspanderende form for udstyr finansiering specielt designet til de hastigt voksende venturekapital-backed start-ups.
Sigt venture leasing beskriver leasing af udstyr til pre profit, nystartede virksomheder finansieret af venturekapitalinvestorer. Disse virksomheder normalt har negativ pengestrøm og stole på yderligere egenkapital runder til at opfylde deres forretningsplaner. Venture leasing stammer for at tillade voksende nystartede virksomheder at erhverve nødvendige drift udstyr samtidig bevare dyre venturekapital udvikling. Finansieret af venture lejemål normalt omfatter essentials såsom computere, laboratorieudstyr, test udstyr, møbler, fremstilling og produktion udstyr og andet udstyr til automatisering af kontorets.
Det er Smart at bruge Venture Leasing
Venture leasing har mange fordele frem for traditionelle venturekapital og bankfinansiering. Finansiering af nye ventures kan være en høj risiko virksomhed. Venture kapitalister generelt kræver betydelige andele i virksomhederne de finansiering for at kompensere for denne risiko. De søger typisk investeringsafkast på mindst 35% – 50% på deres usikker, ikke-amortisering af egenkapitalinvesteringer. En IPO eller andre salg af deres egenkapital stilling inden for tre til seks års investering giver dem de bedste avenue for at fange denne tilbagevenden. Mange ventureinvestorer kræve repræsentation, specifikke exit tidsrammer og/eller investorernes rettigheder til at tvinge en “likviditet” begivenhed. I sammenligning hjælper venture leasing-har ingen af disse ulemper – specifikt unge virksomheder erhverve udstyr til vækst. Venture udlejere søger typisk en årlige afkast i rækken 14-20%. Disse transaktioner normalt afskrive månedligt i to til fire år og er sikret ved de underliggende aktiver. Selv om risikoen for venture udlejer er også høj, mildnet denne risiko ved at kræve sikkerhedsstillelse og en amortisering transaktion. Ved hjælp af venture leasing sammen med risikovillig kapital, kyndige iværksætteren sænker venture’s samlede kapitalomkostninger, bygger enterprise værdi hurtigere og bevarer ejerskab.
Venture leasing er også meget fleksibel. Ved at strukturere en fair markedsværdi indkøb eller fornyelse mulighed for enden af lejemålet, kan start-up skråstreg månedlige betalinger. Lavere udbetalinger medføre højere indtjening og likviditet. Da en fair markedsværdi mulighed ikke er en forpligtelse, har lejeren en høj grad af fleksibilitet og kontrol. Den deraf følgende reduktion af betalinger og skift af lejemålet regning efter udløbet af transaktionen kan levere en højere enterprise value til kyndige iværksætteren i løbet af den indledende periode af lejemålet. De højere virksomhedens værdi resultater fra start-up’s evne til at opnå højere indtjening, som de fleste værdiansættelser er baseret.
Kunder drage større fordel af venture leasing i forhold til traditionelle bankfinansiering på to måder. For det første venture leasing er normalt kun sikret af den underliggende udstyr. Derudover er der som regel ingen restriktive finansielle pagter. De fleste banker, kræver hvis de låne til tidlig fase virksomheder, tæppe tilbageholdsret på selskabernes samlede formue. I nogle tilfælde kan kræve de også garantier af start-ups’ opdragsgivere. Mere og mere genkende sofistikerede iværksættere de kvælende virkningerne af disse begrænsninger og deres indvirkning på vækst. Når nystartede virksomheder har behov for yderligere finansiering og en eneste långiver har tynget alle aktiver eller krævede garantier, blive disse unge virksomheder mindre attraktive for andre finansieringskilder. Korrigere denne situation kan sap iværksættere tid og energi.
Hvordan vover Leasing værker
Generelt, en større runde af egenkapital rejst fra troværdige investorer eller risikokapitalinvestorer gør venture leasing levedygtig for tidligt stadium virksomheden. Udlejere strukturere de fleste transaktioner som master lease linjer, tillader lejeren til at trække på linjen efter behov i løbet af året. Lease linjer normalt varierer i størrelse fra så lidt som $ 200,000 godt over $ 5.000.000, afhængigt af leasingtageren skal og krediteres styrke. Vilkårene er typisk mellem 24 til 48 måneder, betales månedligt i forvejen. Til leasingtagers kredit styrke, kvalitet og levetid af de underliggende udstyr og udlejeren forventede evne til at re-markedet udstyr under lejemålet ofte diktere den oprindelige leasingperioden. Selv om ingen udlejer træder en leasing aftale forventer at re markedsføre udstyr før lejemålet udløber, skal skal lejerens business mislykkes, udlejeren forfølge denne avenue af opsving til at redde transaktionen. De fleste venture lejemål give lejerne fleksible slutningen af leasing muligheder. Disse indstillinger omfatter generelt muligheden for at købe udstyr, til at forny rettigheden til fair markedsværdi eller til at returnere udstyret til udlejeren. Mange udlejere cap fair markedsværdi, hvilket også til fordel for lejeren. De fleste lejemål kræver lejeren til at påtage sig forpligtelsen til vigtigt udstyr såsom vedligeholdelse, forsikring og betalende nødvendige udstyr skatter.
Venture udlejere target leasingtager perspektiver der har gode løfte og der er tilbøjelige til at opfylde deres lejemål. Da de fleste start-ups stole på fremtidige equity runder til at udføre deres forretningsplaner, afsætte udlejere betydelige opmærksomhed for at kreditere anmeldelse og due diligence – evaluering af kaliber af investorgruppen, effekten af forretningsplanen og ledelsens baggrund . En overlegne ledelsesteam har normalt vist tidligere succeser i feltet, hvor den nye venture er aktiv. Derudover er forvaltningsekspertise til vigtige forretningsmæssige funktioner–salg, marketing, R&D, produktion, ingeniørarbejde, finansiering—afgørende. Selvom der er mange professionelle venture kapitalister finansiering nye ventures, kan der være en betydelig forskel i deres evner, udholdenhed og ressourcer. De bedre ventureinvestorer opnå fremragende resultater og har direkte erfaring med slags virksomheder finansieres. De bedste VCs har udviklet industri specialisering og mange har in-house specialister med direkte drift erfaring inden for de industrier, der er omfattet. Også vigtigt at venture udlejer er mængden af kapital VCs giver opstart og beløbet afsat til fremtidige finansiering runder.
Efter konstateringen af, at management team og venturekapital investorer er kvalificeret, evaluere venture udlejere start-up’s forretningsmodel og markedspotentiale venture. Da de fleste venture udlejere ikke teknologi specialister – mulighed for at vurdere produkter, teknologi, patenter, forretningsprocesser og lignende – de afhængige meget grundig due diligence af erfarne ventureinvestorer. Men erfarne venture udlejeren foretage en uafhængig evaluering af forretningsplanen og gennemfører grundig due diligence at forstå dens indhold. Her forsøger udlejer generelt at forstå og er enig med forretningsmodellen. Spørgsmål der skal besvares: er forretningsmodellen fornuftigt? Hvor stor er markedet for kundeemnets tjenester eller produkter? Er indkomsten fremskrivninger realistisk? Er prissætning af den vare eller tjenesteydelse fornuftigt? Hvor mange kontanter på side og hvor længe vil det vare ifølge fremskrivningerne? Hvornår er den næste equity runde nødvendigt? Er de centrale personer nødvendigt udføre forretningsplanen på plads? Disse og lignende spørgsmål hjælpe afgøre, om forretningsmodellen er rimelig.
Godtgjort, at forretningsmodellen lyd, er venture udlejerens største bekymring, om opstarten har tilstrækkelig likviditet eller kontanter på hånden til at støtte en betydelig del af leasingperioden. Hvis venture undlader at rejse yderligere kapital eller løber tør for kontanter, er udlejer ikke tilbøjelige til at indsamle yderligere leasingydelser. For at mindske denne risiko, forfølge mest erfarne venture udlejere nystartede virksomheder med mindst ni måneder i kontanter eller tilstrækkeligt likvide aktiver til service en væsentlig del af deres lejemål.
At få de bedste tilbud
Hvad bestemmer venture lease prissætning og hvordan en prospektiv lejeren får den bedste deal? Først, sikre du er komfortabel med leasingselskabet. Dette forhold er normalt mere vigtigt end transaktion prissætning. Med den hurtige stigning i venture leasing i det seneste årti, en håndfuld af nationale leasingselskaber nu specialiserer sig i venture lejemål. En god venture udlejeren har en masse af ekspertise på dette marked, er vænne til at arbejde med start-ups og er parat til at hjælpe i vanskelige cash flow situationer bør start-up omstrejfende fra planen. Også, de bedste venture udlejere levere andre value-added services – såsom at bistå i udstyr erhvervelser til bedre priser, handel ud af eksisterende udstyr, at finde yderligere venturekapital kilder, arbejder kapital linjer, factoring, midlertidig økonomichefer, og introduktioner til potentielle strategiske partnere.
Når opstart finder en habil venture udlejer, er at forhandle en retfærdig og konkurrencedygtig lejekontrakt næste arbejdsplanen. En række faktorer bestemme venture leasing priser og vilkår. Vigtige faktorer omfatter: 1) den opfattede kredit styrken af lejeren, 2) udstyr kvalitet, 3) markedsrenten og 4) konkurrencemæssige faktorer inden for venture leasing marked. Da lejekontrakten kan struktureres med flere valgmuligheder, hvoraf mange påvirke den ultimative lease omkostninger, bør nystartede virksomheder sammenligne konkurrerende leasing forslag. Udlejere struktureret typisk lejemål for at udbytte 14-20%. Ved at udvikle slutningen af lejemålet indstillinger til bedre at kunne rumme forpagteres behov, kan udlejere flytte nogle af denne prisfastsættelse til at lease back-end i form af en fair markedsværdi eller faste indkøb eller fornyelse indstilling. Det er ikke ualmindeligt at se en tre årig lejekontrakt struktureret for at give 9-11% om året i den oprindelige leasingperioden. Derefter kan lejeren vælge at returnere udstyret, indkøb af udstyr til 10-15% af udstyr omkostninger eller forny rettigheden for yderligere et år. Hvis lejemålet er fornyet, genopretter udlejeren en yderligere 10% – 15% af udstyr omkostninger. Hvis udstyr returneres til udlejer, start-up reducerer omkostningerne og begrænser det beløb betalt under lejemålet. Udlejer vil derefter sende udstyr til at opnå målet 14-20% udbytte.
En anden måde at leasingselskaber kan retfærdiggøre flænge leasingydelserne er at indarbejde warrants til køb lager i transaktionen. Warrants give udlejeren ret til at købe en aftalt ved mængden af ejerandele i en aktiekurs, der er forudbestemt af parterne. Under en venture lejekontrakt med arrestordren prissætning priser udlejer typisk denne lejekontrakt flere procentpoint under en lignende lejemålet uden warrants. Antallet af warrants opstart tilbyder er nået frem til ved at dividere en del af linjen lease – normalt 3% til 15% af linje – af arrestordren strike pris. Strike-prisen er typisk aktiekursen af mest nyligt afsluttede egenkapitalen runde. Herunder en dommerkendelse mulighed ofte tilskynder venture udlejere til at angive posteringer med virksomheder, der meget tidligt i udviklingen, eller hvor udstyret til at blive lejet er af tvivlsom kvalitet eller re-marketability.
Bygge en ung virksomhed ind i en industri leder er på mange måder svarer til opbygning af en state-of-the-art flyvemaskine eller broen. Du har brug for de rigtige mennesker, partnere, ideer, materialer og værktøjer. Venture leasing er et nyttigt værktøj for den kyndige iværksætter. Når de anvendes korrekt, kan denne finansiering værktøj hjælpe tidlige fase virksomheder accelerere vækst, presse mest muligt ud af deres risikovillig kapital og øge virksomhedens værdi mellem egenkapital runder. Bevarer ejerskab for dem, der virkelig gør de tunge løft?

4 Comments

  1. I beloved up to you’ll obtain performed right here. The caricature is attractive, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over that you want be handing over the following. in poor health undoubtedly come more beforehand once more since precisely the same nearly a lot steadily within case you defend this increase.

  2. Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish just about gossips and net and this is actually irritating. A good website with exciting content, that’s what I need. Thank you for keeping this website, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *