Refinansiering for lavere månedlige lån betalinger

Det kan være frustrerende at gå gennem lånet processen kun at have renten eller betalingsbetingelser at ændre sig drastisk inden for et år af du underskrive lånet papirer.

Selvfølgelig, afhængigt af typen lån, du har anvendt til og de lånevilkår, som du aftalt at der ikke er mange indstillinger tilgængelige for dig end blot afdrage lånet så hurtigt som du kan… i de fleste tilfælde, men du vil sandsynligvis være i stand til at refinansiere lånet for at låse i de nye lavere rente eller modificeret tilbagebetalingsbetingelser.

Her er nogle grundlæggende oplysninger om hvad refinansiering er og hvordan det fungerer, samt om tiden er inde til at refinansiere jeres lån.

Hvad refinansiering er

Dybest set, refinansiering er handlingen for at ansøge om et nyt lån for at dække et ældre lån. Det er generelt gjort for at få en lavere rente eller at ændre den samlede betalingsplan er forbundet med det oprindelige lån, selvom der kan være andre tilfælde hvor refinansiering et lån kan være nyttigt som godt.

Eksempler på disse lejligheder kunne være når man tager over betalinger på et lån til en anden individuel, eliminerer en medunderskriver fra et lån eller forny et lån, der kommer på grund i den nærmeste fremtid for at få mere tid til at tilbagebetale den. Naturligvis kan du have andre grunde til refinansiering samt.

Hvordan refinansiering virker

Som nævnt ovenfor, tillader refinansiering dig at udskifte renter og betaling af en ældre lån med et nyt sæt af priser og vilkår. Mens mange mennesker overveje refinansiering til at blot være en genforhandling af det oprindelige lån vilkår (da den bruger den samme sikkerhed og de resterende skal betales på det oprindelige lån beløb), er en refinansiere lånet faktisk en separat lån.

Når du ansøger om et refinansiere lån, ansøger du om et lån for det beløb, der er tilbage på det tidligere lån eller i nogle tilfælde, et ekstra beløb.

De penge, som du modtager, går mod den oprindelige lån betaling, som regel betale det i fuld… du er så tilbage med nye betalingsplanen på refinansiere lånet, betaler rente af refinansiere lånet i stedet for det oprindelige lån.

Fordi det er et separat lån, kan refinansiere lån endda anvendes fra en anden bank eller långiver end det oprindelige lån en nyttig funktion hvis du finder en lavere rente andetsteds eller blot ønsker at ændre bank eller långiver, som du gør forretninger med.

Beslutter at refinansiere eller ej

Det kan være svært til tider at beslutte, hvorvidt du skal refinansiere et lån. Renten har tendens til at svinge hele året, selvom forskellen i en ny og din nuværende sats ikke kan være nok til at berettige Refinansiering dit oprindelige lån især hvis hastigheden er tilbøjelige til at droppe lavere snart. Tøver længe eller nægter at refinansiere når tiden er inde kan ende koster dig ekstra penge i det lange løb, men.

Når de forsøger at afgøre, hvorvidt tiden er inde til at refinansiere, bør du kigge på din situation og vejer fordelene ved refinansiering.

Kig på mængden tid, du har haft det oprindelige lån… Hvis det er kun et par måneder til et år, bør ikke du sandsynligvis refinansiere medmindre en spektakulær deal præsenterer sig selv.

Sammenligne renten fra dit nuværende lån og refinansiere lånet… gør det samme med de månedlige betalinger. Med omhyggelig overvejelse, vil du finde de svar, du leder efter en eller anden måde.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

3 Comments

  1. Thank you for every other great post. Where else may anybody get that type of info in such a perfect means of writing? I have a presentation subsequent week, and I am on the search for such information.

  2. What¦s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & help different users like its aided me. Great job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *